Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

 • Wat kan ik lezen in het in GTST Magazine?

  Het GTST Magazine bestaat dit jaar wederom uit een spannend vervolgverhaal over de zomercliff, bevat exclusieve interviews met jouw favo acteurs en bereid je voor op een heerlijke zomer met  de leukste vakantieverhalen en -tips. Je hoeft je tijdens de zomerstop dus zeker niet te vervelen!

 • Wanneer verschijnt het magazine?

  Het GTST Magazine verschijnt op 5 juli 2018 in de winkels. Wil je zeker weten dat jij ‘m dan in huis hebt? Je kunt het magazine nu alvast hier pre-orderen zodat je verzekerd bent van jouw exemplaar!

 • Komen er net als vorig jaar meerdere edities?

  Er verschijnen geen losse uitgaves, maar dit jaar komt er een extra dik GTST Magazine uit met maar liefst 196 pagina’s. Erg handig, want dan weet je zeker dat je tijdens je vakantie geen enkel nummer mist én heb je urenlang leesplezier.

 • Waarom zou ik het GTST Magazine online pre-orderen?

  Als je het GTST Magazine nu alvast besteld, heb je ‘m als eerste in huis én lees je als eerste vakantieverhalen van acteurs en spannende geheimen over de zomercliff… Daarnaast ontvang je een exclusieve, extra verrassing bij je bestelling.

 • Wanneer ontvang ik het GTST Magazine thuis?

  Als je het GTST Magazine bestelt vóór 22 juni 2018 ligt het op 5 juli 2018 op je deurmat.

 • Waarom betaal ik verzendkosten als ik ‘m online bestel?

  Het GTST Magazine is een extra dikke uitgave om de grootste GTST fans de gehele zomer van leesplezier te voorzien. Voor de verzending betaal je een bedrag van €2,- bovenop de reguliere winkelprijs van het magazine. Voordeel van online bestellen: jij ontvangt de exclusieve, extra verrassing.

 • Kan ik het GTST Magazine via deze website ook aan iemand cadeau doen?

  Wat leuk dat je het GTST Magazine aan iemand cadeau wil doen. Door een afwijkend afleveradres te kiezen, uiteraard van de persoon voor wie het cadeau is, kun je het magazine daar laten bezorgen.

 

Heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@gtstmagazine.nl

 

Van de makers van Goede Tijden, Slechte Tijden en F&L Media.

Goede Tijden, Slechte Tijden © & ™ 2018 licensed by RTL Nederland B.V. and Grundy / Endemol Nederland V.O.F.